BURRO E PARMIGIANO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burro e Parmigiano. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 8:39 One of the worst pizza ever: so overcooked that it was burned and dry, not to mention how much salty it was. I am Italian, so I know what a good pizza is, definitely not this one
20 dec 2022 om 0:57 Delicious food and really friendly owner! They have authentic Italian ingredients and the pizzas and sandwiches taste great
6 dec 2022 om 7:52 Slechte bezorging, uiteindelijk zelf mijn eten gehaald omdat ik 80 min moest wachten, belachelijk. Kon net zo goed meteen me eten zelf ophalen. Trage bezorger
1 nov 2022 om 3:40 It took 2hrs ridiculus
26 okt 2022 om 12:05 Lekkere pizza. Het dessert was niet meegeleverd maar ik kreeg het geld terug en werd ook nog met excuses gebeld. Helemaal top!
17 okt 2022 om 15:12 Hadden letterlijk alles van het menu besteld. Goede pizza's en we werden zelfs nog gebeld of de bestelling goed was ontvangen
4 okt 2022 om 22:50 Eten prima, maar bezorgtijd heel erg lang. Ik had hierna een afspraak en was bang dat bezorger zou komen als ik weg was. Tijd liep op in plaats van af.
8 jul 2022 om 19:15 Erg lekkere pizza, goed gemaakt.
30 jun 2022 om 16:55 Where really fast with delivery compared to other pizza places . And particularly l loved the pizza was yummy . I shout out every one pizza lovers to take a shot to this restaurant.
7 jun 2022 om 23:36 Lasagne had niet veel smaak. Veel kaas. Margharita pizza was okay
20 mei 2022 om 4:37 Very high quality of pizza and products. Super recommended for those looking for great food.
23 mrt 2022 om 7:27 perfetto